Ανακοίνωση ΕΛΑΣ: Επιστροφή 38 αλλοδαπών διαφόρων υπηκοοτήτων στις χώρες καταγωγής τους. - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Ανακοίνωση ΕΛΑΣ: Επιστροφή 38 αλλοδαπών διαφόρων υπηκοοτήτων στις χώρες καταγωγής τους.

Ακόμα 38 αλλοδαποί πολίτες, διαφόρων υπηκοοτήτων, επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους, σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες (11.10.2012), από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, στις χώρες τους επέστρεψαν 4 πολίτες Αλγερίας, ένας Αφγανός, ένας (1) πολίτης Γεωργίας, δύο πολίτες Βουλγαρίας, τέσσερις Ιρακινοί, 25 πολίτες Μπαγκλαντές και ένας Τούρκος, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Η επιστροφή των αλλοδαπών υπηκόων πραγματοποιήθηκε με εμπορικές πτήσεις, από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς το Αλγέρι, την Καμπούλ, την Τιφλίδα, τη Σόφια, το Ερμπίλ και την Ντάκα, ενώ ο υπήκοος Τουρκίας επεστράφη οδικώς στη χώρα του μέσω της Διεύθυνσης Μεταγωγών Αττικής.

Οι επιχειρήσεις επιστροφής αλλοδαπών στη χώρα τους γίνονται στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης και το κόστος τους καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών και Εθνικούς πόρους.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ