Κύπρος: Προωθείται η απευθείας αεροπορική σύνδεση της Πάφου με την Κίνα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Κύπρος: Προωθείται η απευθείας αεροπορική σύνδεση της Πάφου με την Κίνα

Την απευθείας αεροπορική σύνδεσης της Πάφου Κύπρου με τη Κίνα, προωθεί ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ), καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου Γιώργο Λεπτό, ο ΚΟΤ έχει έλθει σε επαφή με μεγάλη κινεζική αεροπορική εταιρεία αλλά και με τουριστικούς πράκτορες της Κίνας.

Ο κ. Λεπτός δήλωσε πως η Πάφος, μπορεί να προσφέρει στην κινεζική αγορά όχι μόνο ένα πολύ καλό τουριστικό προϊόν και ανεπτυγμένο τομέα ανάπτυξης γης, αλλά επίσης ένα ελκυστικό περιβάλλον επενδύσεων με ολοκληρωμένο εύρος παροχής υπηρεσιών.

Επίσης, πρόσθεσε πως η Πάφος θα μπορούσε να γίνει η βάση κινεζικών εταιρειών για την επέκτασή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο κ. Λεπτός σημείωσε πως το εμπορικό ισοζύγιο της Κύπρου με την Κίνα είναι πολύ αρνητικό για την Κύπρο, δεδομένου ότι η Κύπρος εισάγει πολλά υλικά από την Κίνα.

Επίσης, ανέφερε πως θα μπορούσε να υπάρξει εξισορρόπηση τη στιγμή που πολλά κυπριακά προϊόντα θα μπορούσαν να διατεθούν στην κινεζική αγορά και να γίνει προσπάθεια αύξησης των εξαγωγών των κυπριακών προϊόντων στην Κίνα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ