Θεσσαλονίκη: Σταδιακή αποκατάσταση του προβλήματος με τα σκουπίδια στον κεντρικό δήμο - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Θεσσαλονίκη: Σταδιακή αποκατάσταση του προβλήματος με τα σκουπίδια στον κεντρικό δήμο

«Μάχη» με τα σκουπίδια δίνουν οι υπάλληλοι στον τομέα της καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, επιχειρώντας να αποκαταστήσουν την εικόνα με τους γεμάτους κάδους απορριμμάτων που παρατηρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην πόλη.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του δήμου το πρόβλημα παρουσιάστηκε λόγω εκτάκτων βλαβών στους τράκτορες, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά των σκουπιδιών από το σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων που λειτουργεί στην περιοχή του Φοίνικα έως το ΧΥΤΑ της Μαυροράχης.

Όπως ανέφερε στο ΑΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας, Θανάσης Παππάς, οι τράκτορες επισκευάστηκαν και η αποκομιδή των απορριμμάτων πλέον γίνεται κανονικά.

Ωστόσο τις προηγούμενες ώρες παρατηρήθηκαν σωροί από σκουπίδια σε αρκετές περιοχές, κυρίως στα ανατολικά της πόλης. Η εικόνα αυτή θα αρχίσει να βελτιώνεται σημαντικά από σήμερα καθώς τα συνεργεία δουλεύουν συνεχείς βάρδιες.

«Η οικονομική κρίση δεν φαίνεται να αγγίζει τους θεσσαλονικείς. Καθημερινά έχουμε τόνους σκουπιδιών στην πόλη», καταλήγει ο κ.Παππάς, προσθέτοντας πως αυτό το διάστημα η αποκομιδή γίνεται από 15 έως 18 απορριμματοφόρα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ