Ρέθυμνο: Σύλληψη 41χρονου για άσκοπους πυροβολισμούς και παράνομη οπλοκατοχή - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Ρέθυμνο: Σύλληψη 41χρονου για άσκοπους πυροβολισμούς και παράνομη οπλοκατοχή

Στον εισαγγελέα Ρεθύμνου, οδηγήθηκε σήμερα το απόγευμα 41χρονος Ρεθυμνιώτης με τις κατηγορίες των άσκοπων πυροβολισμών και της παράνομης οπλοκατοχής.

Ο 41χρονος κατά την διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης που είχε οργανωθεί χθες σε εστιατόριο στο Τοπικό Διαμέρισμα Αγίας Γαλήνης του Δήμου Αγίου Βασιλείου, πυροβολούσε στον αέρα, κάτι που οδήγησε στην σύλληψή του.

Αμέσως μετά ακολούθησε έρευνα στο κατάστημά του και στο σπίτι όπου διαμένει και οι αστυνομικοί βρήκαν και κατασχέσαν: «Μια εύχρηστη κυνηγετική καραμπίνα, στερούμενη του προβλεπόμενου μειωτήρα, η οποία κατεχόταν νόμιμα με άδεια κατοχής, ένα εύχρηστο δίκαννο, το οποίο κατεχόταν νόμιμα με άδεια κατοχής, ένα πτυσσόμενο κλομπ, ένα σκοπευτικό λέιζερ πυροβόλου όπλου, τρία μαχαίρια, δύο εύχρηστους φορητούς ασύρματους και τριάντα τέσσερις κάλυκες φυσιγγίων διαμετρήματος 9mm».

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ