Ο δικηγόρος Μιχάλης Κανδαράκης ανέλαβε τα καθήκοντα Ειδικού Γραμματέα του ΣΕΠΕ - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Ο δικηγόρος Μιχάλης Κανδαράκης ανέλαβε τα καθήκοντα Ειδικού Γραμματέα του ΣΕΠΕ

«Το ΣΕΠΕ αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην μάχη κατά της αδήλωτης εργασίας και της παραβατικότητας στην αγορά εργασίας», δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης.

O υπουργός χαιρέτισε την ανάληψη των καθηκόντων του το νέο Ειδικό Γραμματέα Μιχάλη Κανδαράκη, στον οποίο ευχήθηκε κάθε επιτυχία, ενώ επανέλαβε ότι «βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες για τη θωράκιση και την αναβάθμιση του ΣΕΠΕ.

Από την πλευρά του, ο κ. Κανδαράκης ευχαρίστησε τον υπουργό Εργασίας για την εμπιστοσύνη του και προσέθεσε:

«Θα συμβάλλω με το μέγιστο των δυνατοτήτων μου στην αναβάθμιση του έργου του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας και στην εφαρμογή των κατευθύνσεων της πολιτικής ηγεσίας. Οι παρούσες συνθήκες επιβάλλουν εγρήγορση και μαχητικότητα για την προάσπιση τόσο των νόμιμων δικαιωμάτων των εργαζόμενων όσο και της υγιούς επιχειρηματικότητας».

Ο κ. Κανδαράκης είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης. Ασχολείται με την μαχόμενη δικηγορία, κυρίως στο Εργατικό και Αστικό Δίκαιο. Μιλάει άπταιστα αγγλικά και ισπανικά.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ