Με Φοίβο Δεληβοριά «έκλεισε» η πρώτη μέρα του «6ου αντιρατσιστικού φεστιβάλ - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Με Φοίβο Δεληβοριά «έκλεισε» η πρώτη μέρα του «6ου αντιρατσιστικού φεστιβάλ

Με συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά τελείωσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα η πρώτη μέρα των εκδηλώσεων της «6ης αντιρατσιστικής γιορτής», στο άλσος του Κολωνού. που διοργανώνεται από την κίνηση, «απελάστε το ρατσισμό».

Νωρίτερα το απόγευμα, είχαν προηγηθεί συναυλίες του συγκροτήματος της «Αφγανικής κοινότητας», συγκροτημάτων ελληνικής και αραβικής μουσικής και συζητήσεις για τα προβλήματα των μεταναστών, και των διακρίσεων που αντιμετωπίζουν γυναίκες οροθετικοί και ομοφυλόφιλοι.

«Σήμερα αποδείξαμε ότι μπορούμε να ζήσουμε μαζί, ντόπιοι και μετανάστες, γιατί έχουμε κοινά όνειρα και κοινούς αντιπάλους, τη μνημονιακή εξαθλίωση το ρατσισμό και το φασισμό» ανέφερε στο ΑΜΠΕ ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Θανάσης Κούρκουλας.

Η εφετινή διοργάνωση, η οποία σύμφωνα με τους διοργανωτές είναι η πλέον επιτυχημένη των τελευταίων 5 ετών, ολοκληρώνεται το απόγευμα της Κυριακής με μουσικές εκδηλώσεις στις οποίες εμφανίζονται ο Mc Yinca και τα συγκροτήματα Elektrobalkana και Imam Baildi.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ