Τρίπολη: Ξεκίνησε το μεγάλο αρδευτικό έργο Κανδύλας στην ορεινή Αρκαδία - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Τρίπολη: Ξεκίνησε το μεγάλο αρδευτικό έργο Κανδύλας στην ορεινή Αρκαδία

Ξεκίνησαν οι εργασίες για το αρδευτικό και αποστραγγιστικό έργο στην περιοχή της Κανδήλας στην ορεινή Αρκαδία, το οποίο έρχεται να αντιμετωπίσει μακροχρόνια προβλήματα κι αναμένεται με την ολοκλήρωσή του να δώσει μεγάλη ώθηση στην ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας της περιοχής.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, εξέφρασε την ικανοποίησή του και με δηλώσεις του ανέφερε ότι «από την πρώτη στιγμή ενσκήψαμε πάνω από το σημαντικό αυτό έργο, το οποίο για δεκαετίες είχε βαλτώσει, και, με διαρκείς και συντονισμένες παρεμβάσεις προς το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καταφέραμε να το ξεμπλοκάρουμε με αποτέλεσμα σήμερα να ξεκινούν τα έργα».

Τις επόμενες ημέρες, όπως ενημέρωσε ο περιφερειάρχης, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στην έδρα της περιφέρειας με τη συμμετοχή του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς και όλων των συναρμόδιων φορέων, με σκοπό το συντονισμό των δράσεων και την εξεύρεση βιώσιμων λύσεων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ