Συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών ο διευθυντής του ταχυδρομείου της ιταλικής γερουσίας - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών ο διευθυντής του ταχυδρομείου της ιταλικής γερουσίας

Ο διευθυντής των ταχυδρομείων της Γερουσίας της Ρώμης, Ορλάντο Ρανάλντι, 53 ετών, συνελήφθη σήμερα από τους καραμπινιέρους της Αιώνιας Πόλης με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών. Μετά τη σύλληψή του τέθηκε υπό κατ' οίκον περιορισμό.

Ο Ρανάλντι, με καταγωγή από το προάστιο της Ρώμης Ολέβανο Ρομάνο, σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης ήταν «δεξί χέρι» ενός Αλβανού κακοποιού, ο οποίος διαχειριζόταν, σε συνεργασία με ομοεθνείς του και Ιταλούς κακοποιούς, την διακίνηση κοκαΐνης νοτιοανατολικά της Ρώμης. Συνελήφθησαν έξι Αλβανοί και τέσσερις Ιταλοί στο πλαίσιο της έρευνας.

Η είδηση προκάλεσε κατάπληξη στους ιταλούς γερουσιαστές: «είναι φοβερό, απίστευτο. Θέλω να υπογραμμίσω, όμως, ότι πρόκειται για υπάλληλο των Ιταλικών Ταχυδρομείων, όχι του κοινοβουλίου», υπογράμμισε ο γερουσιαστής Πάολο Φράνκο της Λέγκας.

«Ελπίζω να μην διακινούσε ναρκωτικά και μέσα στην γερουσία, θα ήταν ένα επιπλέον επιβαρυντικό στοιχείο», σημείωσε ο γερουσιαστής Φελίτσε Μπελιζάριο, του κεντροαριστερού κόμματος Ιταλία των Αξιών.

Ο κεντροδεξιός Ραφαέλε Λάουρο εκτίμησε πως «γεγονότα σαν κι αυτό [τη σύλληψη] του Ρανάλντι ενισχύουν την πεποίθηση ότι όλοι οι γερουσιαστές και βουλευτές, θα έπρεπε να υπόκεινται σε υποχρεωτικές εξετάσεις για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών επανειλημμένα, κατά την διάρκεια της θητείας τους».

(ΑΠΕ- ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ