Κόκκινο πανί για την κυβέρνηση μόνο η 6ήμερη εργασία - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Κόκκινο πανί για την κυβέρνηση μόνο η 6ήμερη εργασία

Επιμένουν οι επικεφαλής των δανειστών της Τρόικας για αλλαγές στο ωράριο εργασίας στον ιδιωτικό τομέα και μείωση των αποζημιώσεων, παρ' ό,τι το θέμα αποτελεί περίπου «ταμπού» για την κυβέρνηση Σαμαρά και τους αρχηγούς των κομμάτων που συμμετέχουν στο σχήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αλλαγές που θα συμφωνηθούν τελικά, θα περιγράφονται στο πακέτο μέτρων που αναμένεται να «κλείσει» εντός της επόμενης εβδομάδας, θα νομοθετηθούν όμως μέχρι το τέλος του χρόνου.

Οι πιέσεις των Τροϊκανών βρίσκουν έντονη αντίσταση από την πλευρά της κυβέρνησης, κυρίως στο θέμα της ευέλικτης 6ήμερης εργασίας.

Οι δύο πλευρές συζητούν όμως, τη δυνατότητα αποσύνδεση των ωρών εργασίας του μισθωτού από τις ώρες λειτουργίας της επιχείρησης, με την κυβέρνηση να δέχεται ότι η βάρδια μπορεί να ξεκινά πριν ή και μετά από την έναρξη λειτουργίας ενός καταστήματος, χωρίς όμως να διακόπτεται η ροή του 8ώρου.



Πηγή:www.capital.gr

Πηγή:www.capital.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κυβέρνηση τρόικα εξαήμερη εργασία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ