Η Αστυνομία της Πάτρας «ψάχνει» την μπρούτζινη προτομή του Θεόδωρου Τριάντη - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Η Αστυνομία της Πάτρας «ψάχνει» την μπρούτζινη προτομή του Θεόδωρου Τριάντη

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της μπρούτζινης προτομής του Πατρινού ευεργέτη Θεόδωρου Τριάντη, η οποία εκλάπη από το σημείο που ήταν τοποθετημένη, στη συμβολή των οδών Τριών Ναυάρχων και Όθωνος Αμαλίας, στο κέντρο της Πάτρας.

Οι έρευνες των αστυνομικών εστιάζονται κυρίως σε σημεία όπου θα μπορούσαν να τη μεταφέρουν οι δράστες, προκειμένου να λιώσουν τον μπρούντζο και να αποκομίσουν κέρδη.

Η κλοπή της προτομής έγινε αντιληπτή από συνεργεία του δήμου και αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι έρευνες.

Ταυτόχρονα, ο δήμος ζήτησε να ενισχυθεί η αστυνόμευση στις πλατείες Ψηλών Αλωνίων, Τριών Συμμάχων, Εθνικής Αντίστασης, Ομονοίας, κ.α, όπου βρίσκονται ιστορικά μνημεία τα οποία θα μπορούσαν να κλαπούν από αγνώστους, με αποκλειστικό σκοπό το κέρδος.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ