Τελετή παράδοσης της διοίκησης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά. Νέος λιμενάρχης ο αρχιπλοίαρχος Γ. Σαριγιάννης - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Τελετή παράδοσης της διοίκησης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά. Νέος λιμενάρχης ο αρχιπλοίαρχος Γ. Σαριγιάννης

Παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστή Μουσουρούλη και του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος Δημήτρη Μπαντιά, πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Πειραιά, η τελετή παράδοσης- παραλαβής, της νέας διοίκησης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Νέος λιμενάρχης Πειραιά, αναλαμβάνει ο αρχιπλοίαρχος Γεώργιος Σαριγιάννης, ενώ ο απερχόμενος λιμενάρχης, αρχιπλοίαρχος Ιωάννης Μπατσολάκης, αναλαμβάνει προϊστάμενος του Κλάδου Αστυνομίας και Τάξης (ΠΚΕ) και Επόπτης του ΥΝΑ/ Διεύθυνσης Θαλασσίων Συγκοινωνιών.

Ο νέος λιμενάρχης Πειραιά στην ομιλία του, χαρακτήρισε τιμή για έναν αξιωματικό του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής, να αναλαμβάνει προϊστάμενος της αρχής του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας και τόνισε ότι έχοντας συναίσθηση του υπηρεσιακού βάρους και της ευθύνης της θέσεως αλλά και του έργου που οφείλει να επιτελέσει, θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια να ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα.

Ο κ. Σαριγιάννης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και της ηγεσίας του λιμενικού, για την εμπιστοσύνη με την οποία τον περιέβαλαν τοποθετώντας τον κεντρικό λιμενάρχη Πειραιά και υποσχέθηκε να προσπαθήσει να δικαιώσει την επιλογή τους.

Ο κ. Μπατσολάκης από την πλευρά του, ευχαρίστησε τους φορείς της πόλης και τις ακτοπλοϊκές εταιρείες για την καλή συνεργασία που είχαν έως τώρα, ενώ εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου, το οποίο, όπως είπε, όλο αυτό το διάστημα, επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο, προκειμένου να τηρηθεί η νομιμότητα στο λιμάνι και να προστατευθεί η ανθρώπινη ζωή.

Στην τελετή παράδοσης- παραλαβής παρέστησαν επίσης ο γενικός γραμματέας Ναυτιλίας και Αιγαίου Αθανάσιος Μπούσιος, ο γενικός γραμματέας Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας Αθανάσιος Χριστόπουλος, ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας ΠΝΟ Γιάννης Χαλάς και ο νέος πρόεδρος του συνδέσμου των ακτοοπλόων (ΣΕΕΝ) Μιχάλης Σακέλλης.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ