Κύπρος: Tις επόμενες βδομάδες η εισήγηση για τις εταιρείες, με τις οποίες θα γίνει διαπραγμάτευση για τον δεύτερο γύρο αδειοδοτήσεων στην Κυπριακή ΑΟΖ - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Κύπρος: Tις επόμενες βδομάδες η εισήγηση για τις εταιρείες, με τις οποίες θα γίνει διαπραγμάτευση για τον δεύτερο γύρο αδειοδοτήσεων στην Κυπριακή ΑΟΖ

Τις επόμενες εβδομάδες η Συμβουλευτική Επιτροπή θα υποβάλει την εισήγησή της για τις εταιρείες, με τις οποίες θα αρχίσει η διαπραγμάτευση του κράτους για τον δεύτερο γύρο αδειοδοτήσεων στα τεμάχια της Κυπριακής ΑΟΖ, δήλωσε στο ΡΙΚ ο υπουργός Εμπορίου Νεοκλής Συλικιώτης.Ήδη, είπε, έχουν αξιολογηθεί τα τεχνικά και οικονομικά δεδομένα των εταιρειών.

Ο κ. Συλικιώτης σημείωσε ότι με βάση τον προγραμματισμό, τα έσοδα για την Κύπρο θα αρχίσουν να εισρέουν στα ταμεία από το 2013, ενώ τόνισε και τις προοπτικές που θα δημιουργηθούν αμέσως μόλις υπογραφούν τα συμβόλαια.

Ο υπουργός Εμπορίου ανέφερε ότι η διαδικασία και το ενδιαφέρον για το δεύτερο γύρο αδειοδοτήσεων δίνει τη δυνατότητα στην Κύπρο να στείλει το μήνυμα στην τρόικα σε σχέση με τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ