Κύπρος: Αποκλείει στρατιωτική επέμβαση της ΕΕ στη Μέση Ανατολή, ο υπουργός Άμυνας Ηλιάδης - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Κύπρος: Αποκλείει στρατιωτική επέμβαση της ΕΕ στη Μέση Ανατολή, ο υπουργός Άμυνας Ηλιάδης

Το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής δεν είναι μέσα στην προοπτική της Ένωσης, επισήμανε ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου Δημήτρης Ηλιάδης. Η προσπάθεια είναι να ξεπεραστεί η κρίση στην περιοχή με πολιτικά μέσα, ανέφερε ο Κύπριος υπουργός, ο οποίος ενημέρωσε διπλωματικές αποστολές των κρατών- μελών της Ένωσης για τη μέχρι τώρα πορεία της κυπριακής Προεδρίας και ενόψει της άτυπης συνάντησης των υπουργών Άμυνας των «27».

«Λειτουργούμε σε πλήρη συνεργασία με την ύπατη εκπρόσωπο της ΕΕ για θέμα Εξωτερικής Πολιτικής και Ασφάλειας Κάθριν Άστον, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξωτερικής δράσης και όλους τους εταίρους, σε πνεύμα αντικειμενικότητας, συνεργασίας και συναίνεσης, για να υπηρετήσουμε την κοινή μας πολιτική ασφάλειας που αποβλέπει στην ειρήνη για την Ευρώπη και τους λαούς της», πρόσθεσε ο κ. Ηλιάδης.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ