Αλεξανδρούπολη: Θανάσιμος τραυματισμός παράνομου μετανάστη και συλλήψεις τεσσάρων διακινητών στον Έβρο - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Αλεξανδρούπολη: Θανάσιμος τραυματισμός παράνομου μετανάστη και συλλήψεις τεσσάρων διακινητών στον Έβρο

Ένας μη νόμιμος μετανάστης ηλικίας 30 χρόνων, από την Ερυθραία, τραυματίσθηκε θανάσιμα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με άλλους 6 μετανάστες, βγήκε από την πορεία του και ανετράπη στην Εγνατία οδό, κοντά στην Αλεξανδρούπολη.

Προηγουμένως το όχημα δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, με συνέπεια ο οδηγός να αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και να προκληθεί το τροχαίο. Σε έλεγχο της αστυνομίας στο σημείο του ατυχήματος, βρέθηκαν 6 λαθρομετανάστες, εκ των οποίων ο ένας θανάσιμα τραυματισμένος, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην περιοχή εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν ο 43χρονος οδηγός (διακινητής) του οχήματος, μαζί με έναν ακόμη μη νόμιμο μετανάστη, που προσπάθησαν να διαφύγουν.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, στη Βιομηχανική περιοχή Αλεξανδρούπολης, ακινητοποιήθηκε ακόμη ένα όχημα των διακινητών και συνελήφθησαν 39χρονος ημεδαπός και 40χρονος αλλοδαπός που επέβαιναν. Λίγο αργότερα, ομάδα των αστυνομικών, εντόπισε στην αγροτική περιοχή του Πόρου Φερών, και συνέλαβε τον 30χρονο διακινητή - καθοδηγητή, οποίος είχε μεταφέρει τους μη νόμιμους μετανάστες από την Τουρκία στη χώρα μας, ενώ αναζητείται και ένα τρίτο όχημα που κατάφερε να διαφύγει.

Το πτώμα του μετανάστη που τραυματίσθηκε θανάσιμα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Εν τω μεταξύ, ακόμη ένα πτώμα μη νόμιμου μετανάστη που βρέθηκε σε κατάσταση σήψης, στην παρέβρια περιοχή Λυκόφως Έβρου, μεταφέρθηκε για νεκροτομή στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Πάντως σύμφωνα με την αστυνομία, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και εκτιμάται ότι πνίγηκε κατά τη διάρκεια που επιχειρούσε να διασχίσει κολυμπώντας τον ποταμό Έβρο.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ