Πάτρα: Συλλήψεις διακινητών και παράνομων μεταναστών σε λιμάνι και αεροδρόμιο - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Πάτρα: Συλλήψεις διακινητών και παράνομων μεταναστών σε λιμάνι και αεροδρόμιο

Tρεις διακινητές μεταναστών συνελήφθησαν την τελευταία εβδομάδα στο λιμάνι της Πάτρας. Πρόκειται για δύο υπηκόους Ρουμανίας και έναν υπήκοο Αλβανίας, εναντίον των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διευκόλυνση μεταφοράς παράνομων μεταναστών στην Ιταλία.

Επίσης,0 το ίδιο χρονικό διάστημα, συνελήφθησαν και είκοσι παράνομοι μετανάστες, υπήκοοι Ιράκ, Μπαγκλαντές, Συρίας, Ακτής Ελεφαντοστού, Αλβανίας, Τόγκο, Σερβίας, Παλαιστίνης, Πακιστάν, Γκαμπόν, ηλικίας από 18 έως 35 ετών, οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλοία προς την Ιταλία, χρησιμοποιώντας πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ακόμη συνελήφθη ένας Αλβανός υπήκοος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης των ιταλικών αρχών.

Στο μεταξύ, στο πολιτικό αεροδρόμιο του Αράξου συνελήφθησαν δύο εικοσάχρονοι Αφγανοί, ένας 25χρονος Πακιστανός και μία 36χρονη Αφγανή, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για χρήση και κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα, οι δύο εικοσάχρονοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν, με προορισμό το Μόναχο της Γερμανίας, ενώ ο 25χρονος με την 36χρονη, προσπάθησαν να ταξιδέψουν με προορισμό το Μπέργκαμο της Ιταλίας. Κατά τον έλεγχο διαβατηρίων, διαπιστώθηκε ότι οι τέσσερις συλληφθέντες κατείχαν ταξιδιωτικά έγγραφα πολωνικών, ισπανικών και ρουμανικών αρχών, τα οποία ήταν πλαστά.

(AΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ