Συνάντηση Μπουτάρη - Λιβιεράτου - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Συνάντηση Μπουτάρη - Λιβιεράτου

Ζητήματα αρμοδιότητας του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου και Προστασίας Περιβάλλοντος Θεσσαλονίκης (ΟΡΘΕ), καθώς επίσης και θέματα που αφορούν στις αναπλάσεις αρχαιολογικών χώρων και στη χρηματοδότηση τοπικών έργων από το «Πράσινο Ταμείο, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, με τον υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ευάγγελο Λιβιεράτο, στα γραφεία του (ΟΡΘΕ).

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ενημέρωσε τον υπουργό κ. Λιβιεράτο για όλη την ατζέντα των θεμάτων που έχουν σχέση με την πόλη της Θεσσαλονίκης και αφορούν στο υπουργείο. Επιπλέον ενημέρωσε τον Υπουργό για τις επετειακές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται με αφορμή τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης, καθώς επίσης για τις δυσκολίες που αφορούν το ζήτημα της δημιουργίας αποτεφρωτηρίου για τις οποίες εξέφρασε την ελπίδα ότι θα ξεπεραστούν.

«Συμφωνήσαμε με τον Υπουργό να εφαρμόσουμε έναν τρόπο συνεργασίας που να είναι ταχύς και αποδοτικός ώστε να έχουμε αποτελέσματα όσο γίνεται συντομότερα» σημείωσε ο Γιάννης Μπουτάρης.

«Μετά από την ενημέρωση που προηγήθηκε, έχουμε πλέον πλήρη εικόνα και οργανώσαμε τη μελλοντική μας συνεργασία για το πως θα τα αντιμετωπίσουμε ως υπουργείο. Να μην ξεχνάμε ότι η Θεσσαλονίκη γιορτάζει φέτος τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της και χρειάζεται μια ιδιαίτερη προσοχή και επιμέλεια για τα θέματά που την αφορούν», επισήμανε ο κ. Λιβιεράτος.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ