Θεσσαλονίκη: Αγόραζαν πολυτελή προϊόντα με ακάλυπτες επιταγές και τα μεταπωλούσαν - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Θεσσαλονίκη: Αγόραζαν πολυτελή προϊόντα με ακάλυπτες επιταγές και τα μεταπωλούσαν

Έξι άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων και κρατούνται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, με την κατηγορία ότι αγόραζαν, με ακάλυπτες επιταγές, προϊόντα πολυτελείας και τα μεταπουλούσαν σε πολύ χαμηλότερες τιμές.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, οι συλληφθέντες φέρονται ότι αφού ίδρυσαν εικονική επιχείρηση, στο όνομα 49χρονου, με έδρα την πόλη της Λάρισας, κατάφεραν να αποσπάσουν, από καταστηματάρχες σε διάφορες περιοχές της χώρας, κατά το χρονικό διάστημα από το Μάρτιο έως το Μάιο του 2011, πέντε αυτοκίνητα, τέσσερις ηλεκτρογεννήτριες, αναλώσιμα εμπορεύματα και εργαλεία συνολικής αξίας 161.890 ευρώ.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, απάτης, πλαστογραφίας, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ