Την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάθεσης των σεισμικών ερευνών σε Ιόνιο και Κρήτη, χαιρέτισε οΒενιζέλος - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάθεσης των σεισμικών ερευνών σε Ιόνιο και Κρήτη, χαιρέτισε οΒενιζέλος

Το αποτέλεσμα των σεισμικών ερευνών στις θαλάσσιες περιοχές του Ιονίου και νότια της Κρήτης, "θα μας επιτρέψει να έχουμε πλήρη και επιχειρησιακά αξιόπιστη εικόνα για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων της χώρας", δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, χαιρετίζοντας την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάθεσης των σχετικών ερευνών.

Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε, ότι «η Ελλάδα, μετά από καλή προετοιμασία πολλών μηνών, κάνει σήμερα μια ενέργεια που βασίζεται στα κυριαρχικά της δικαιώματα, σύμφωνα με το Δίκαιο της Θάλασσας» και πως «ανοίγει έτσι η προοπτική αξιοποίησης του εθνικού πλούτου, με βάση την αρχή της αλληλεγγύης των γενεών».

«Για το λόγο αυτό», συνέχισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, «στην πρόταση νόμου που έχει καταθέσει το ΠΑΣΟΚ, οι εξελίξεις στην έρευνα των υδρογονανθράκων συνδέονται με τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ