Δηλώσεις Φώφης Γεννηματά εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Δηλώσεις Φώφης Γεννηματά εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Σε δηλώσεις σχετικά με την φορολόγηση των καταθέσεων Ελλήνων φορολογούμενων στις Ελβετικές Τράπεζες, προέβη η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματα, δηλώνοντας ικανοποιημένη αποό τις προσπάθειες του Υφυπουργού ΟΙκονομικών Γιώργου Μαυραγάνη.

«Με ικανοποίηση βλέπουμε ότι ο Υφυπουργός Οικονομικών, κ. Γιώργος Μαυραγάνης, έδωσε συνέχεια στην προσπάθεια σύναψης συμφωνίας με τις Ελβετικές αρχές για τη φορολόγηση καταθέσεων Ελλήνων φορολογουμένων.

Ήδη από το 2011, με αλλεπάλληλες επαφές και δύσκολες διαπραγματεύσεις, που έγιναν επί υπουργίας του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, είχε διαμορφωθεί το βασικό σχέδιο συμφωνίας, αλλά οι εκλογές του Μαΐου και Ιουνίου δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και την τελική υπογραφή της συμφωνίας.

Αξιοποιώντας αυτό το σχέδιο συμφωνίας, ελπίζουμε ότι ο κ. Μαυραγάνης θα προχωρήσει με γρήγορα βήματα στην τελική υπογραφή, ώστε και το δημόσιο ταμείο να ανακτήσει σημαντικά ποσά απολεσθέντων εσόδων, και το δημόσιο αίσθημα να ικανοποιηθεί από την έστω και εκ των υστέρων καταβολή των αναλογούντων φόρων από όσους φοροδιέφυγαν, κρύβοντας τις καταθέσεις τους στην Ελβετία.»

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ