Σε εξέλιξη τρεις πυρκαγιές στην Εύβοια - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Σε εξέλιξη τρεις πυρκαγιές στην Εύβοια

Σε εξέλιξη παραμένουν τρεις πυρκαγιές που ξέσπασαν χτες το απόγευμα στην Εύβοια. Η μεγαλύτερη είναι αυτή στη θέση Φαράκλα, του δήμου Μαντουδίου- Λίμνης- Αγίας Άννας, η οποία καίει πυκνό πευκοδάσος και έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Για την κατάσβεσή της ενεργούν 80 πυροσβέστες με 35 οχήματα, 37 άτομα πεζοπόρο τμήμα, τρία οχήματα του δήμου, τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.

Μεγάλη είναι και η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τη νύχτα στην περιοχή Μουρτερή της Κύμης και καίει δασική έκταση. Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα, τρία αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.

Σε εξέλιξη είναι και η πυρκαγιά στο Μαρμάρι Καρύστου, όπου όμως το έργο της κατάσβεσης πηγαίνει καλύτερα, γι' αυτό δεν συμμετέχουν εναέρια μέσα και αντιμετωπίζεται από 35 πυροσβέστες με 15 οχήματα και 10 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ