Επίσκεψη της Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, στη Σάμο - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Επίσκεψη της Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, στη Σάμο

Η πορεία υλοποίησης των ενταγμένων έργων στο ΕΣΠΑ, εποπτείας του Υπουργείου Πολιτισμού, που αφορούν στο νομό της Σάμου ήταν το αντικείμενο της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Σάμου με τη Γ.Γ. του υπουργείου Λίνα Μενδώνη, παρουσία της προϊσταμένης της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Μαρίας Βιγλάκη και υπηρεσιακού κλιμακίου του υπουργείου Πολιτισμού.

Τα έργα που πραγματοποιούνται στα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου έχουν συνολικό προϋπολογισμό 22.000.000,00 ευρώ, για τα οποία έγινε προγραμματισμός των επόμενων κοινών δράσεων με σκοπό οι εργασίες να επηρεάσουν σε μικρό βαθμό την επισκεψιμότητα των αρχαιολογικών χώρων.

Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους, ευχαρίστησε την κ. Μενδώνη για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της που διαχρονικά επιδεικνύει στον τομέα της προστασίας και της ανάδειξης των αρχαιολογικών μνημείων των νησιών του νομού και της διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς του.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ