Συνάντηση Κωστή Χατζηδάκη με τον πρόεδρο της εταιρείας Παπαστράτος για το παράνομο εμπόριο τσιγάρων - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Συνάντηση Κωστή Χατζηδάκη με τον πρόεδρο της εταιρείας Παπαστράτος για το παράνομο εμπόριο τσιγάρων

Δράσεις για την πάταξη τού παράνομου εμπορίου στα τσιγάρα προετοιμάζουν μεγάλες εταιρείες τού κλάδου.

Το θέμα αυτό συζητήθηκε σε συνάντηση που είχε ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κ. Χατζηδάκης με τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο τής «Παπαστράτος», Ν. Θεοφιλόπουλο, με αφορμή τις σημαντικές δράσεις που έχει αναλάβει το υπουργείο κατά τού παρεμπορίου.

Ο κ. Θεοφιλόπουλος παρουσίασε το πλάνο δράσης της εταιρείας κατά του παράνομου εμπορίου τσιγάρων, που πλήττει τόσο το νόμιμο εμπόριο, όσο και τα φορολογικά έσοδα του κράτους. Ο κ. Χατζηδάκης χαιρέτισε την πρωτοβουλία τής «Παπαστράτος» και δήλωσε ότι το υπουργείο θα υποστηρίξει την εκστρατεία ενημέρωσης των καταναλωτών και των λιανοπωλητών, που θα ξεκινήσει η εταιρεία εντός τού Σεπτεμβρίου.

Αναφερόμενος στη συνάντηση ο κ. Θεοφιλόπουλος δήλωσε ότι «η πολιτική ηγεσία του υπουργείου είναι αποφασισμένη να καταπολεμήσει το παρεμπόριο, σημαντική πτυχή του οποίου είναι και το παράνομο εμπόριο τσιγάρων. Η «Παπαστράτος» θα στηρίξει την Πολιτεία με όσα μέσα διαθέτει. Ήδη, προγραμματίζουμε ένα σύνολο δράσεων, που θα ανακοινώσουμε πολύ σύντομα», κατέληξε ο κ. Θεοφιλόπουλος.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ