ΗΠΑ: Κίνδυνος για έντονες βροχοπτώσεις στην ενδοχώρα εξαιτίας του τυφωνα Ισαάκ - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

ΗΠΑ: Κίνδυνος για έντονες βροχοπτώσεις στην ενδοχώρα εξαιτίας του τυφωνα Ισαάκ

Υψηλός παραμένει για τις επόμενες λίγες ημέρες ο κίνδυνος για την ενδοχώρα από τις έντονες βροχοπτώσεις που προκαλεί η τροπική καταιγίδα Ισαάκ και η στάθμη των υδάτων εξακολουθεί να είναι υψηλή κατά μήκος της βόρειας ακτής του Κόλπου, αναφέρει στην τελευταία ανακοίνωσή του το αμερικανικό Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων (NHC).

«Παρότι ο Ισαάκ δεν είναι πλέον κυκλώνας, η τροπική καταιγίδα εξακολουθεί να απειλεί ζωές και συνεχίζουν να σημειώνονται πλημμύρες στην ενδοχώρα» αναφέρει το NHC.

Ο Ισαάκ, που κινείται με 95 χιλιόμετρα την ώρα, κατευθύνεται στα βορειοδυτικά και αναμένεται να συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση και κατά την διάρκεια της νύκτας (τοπική ώρα), ενώ μέχρι απόψε το βράδυ ή νωρίς αύριο το πρωί θα κατευθυνθεί βόρεια-βορειοδυτικά, σύμφωνα με το NHC.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τυφώνας βροχοπτώσεις ενδοχώρα Ισάακ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ