Συνάντηση Τσαυτάρη με τον Τούρκο Πρέσβη για ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδας- Τουρκίας στον Αγροτικό Τομέα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Συνάντηση Τσαυτάρη με τον Τούρκο Πρέσβη για ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδας- Τουρκίας στον Αγροτικό Τομέα

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Καθηγητής Αθανάσιος Τσαυτάρης συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 28Αυγούστου 2012, με τον Πρέσβη της Τουρκίας στην Ελλάδα Kerim Uras, στο υπουργείο.

H σημερινή συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της συνάντησης που θα έχει το φθινόπωρο, στην Τουρκία, η Μεικτή Οικονομική Επιτροπή Ελλάδος-Τουρκίας. Σε αυτήν θα συμμετέχει και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο οποίος θα έχει συνεργασία με τον Τούρκο ομόλογό του.

Ο κ. Τσαυτάρης, με τον Τούρκο πρέσβη, συζήτησαν για την πιο έντονη δραστηριοποίηση της ελληνοτουρκικής συντονιστικής επιτροπής, ώστε να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδος- Τουρκίας στον Αγροτικό Τομέα, είτε με τη διεύρυνση της εμπορικής συνεργασίας των δύο χωρών και την ενίσχυση των εξαγωγών, είτε με επενδυτικές δραστηριότητες και στις δύο πλευρές, σε διάφορους τομείς.

Τέλος έγινε εκτενής συζήτηση για τα θέματα που άπτονται της αλιείας και της αειφόρου διαχείρισης του αλιευτικού κεφαλαίου στο Αιγαίο, μετά και την επιστροφή του τομέα της Αλιείας στο ΥΠΑΑΤ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ