Ένταση στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο της Κορίνθου για τη λειτουργία κέντρου φιλοξενίας λαθρομεταναστών - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Ένταση στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο της Κορίνθου για τη λειτουργία κέντρου φιλοξενίας λαθρομεταναστών

Εν μέσω έντασης έγινε απόψε έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορίνθου παρουσία βουλευτών του νομού, αντιπεριφερειαρχών, περιφερειακών συμβούλων και αρκετών κατοίκων της πόλης, με αφορμή τη λειτουργία κέντρου φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στο στρατόπεδο Καλογερογιάννη.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ανέβηκαν οι τόνοι της συζήτησης, ενώ υπήρξε αντιπαράθεση μεταξύ αιρετών και αλληλοκατηγορίες για τον τρόπο με τον οποίο έχουν τοποθετηθεί στο πρόσφατο παρελθόν, σχετικά με την λειτουργία του στρατοπέδου.

Στο μεταξύ σε επιστολή που απέστειλε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νικόλαο Δένδια, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η περιφέρεια Πελοποννήσου δεν θα επιτρέψει «την ανάπτυξη φαινομένων σαν αυτό που βιώνουμε σήμερα στην Κορινθία». Ο κ. Τατούλης επισημαίνει επίσης στην επιστολή του την πρόθεση της περιφέρειας να συνεργαστεί με την κεντρική Διοίκηση, αλλά όχι, όπως αναφέρει, σε βάρος των συμφερόντων της Πελοποννήσου και των τοπικών κοινωνιών.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ