Τους εμπόρους επιχειρήσεων που έβαλαν «λουκέτο», καλεί ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, για να δώσεις λύσεις - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Τους εμπόρους επιχειρήσεων που έβαλαν «λουκέτο», καλεί ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, για να δώσεις λύσεις

Στη διάθεση όσων επιχειρηματιών έβαλαν λουκέτο στην εμπορική τους δραστηριότητα από το 2009 έως σήμερα, θέτει τις υπηρεσίες του ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος σημειώνει:

«επειδή θεωρούμε βέβαιο, πως οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται στη δίνη των προβλημάτων που δημιούργησε το κλείσιμο της επιχείρησής τους και δεδομένου ότι το εμπόριο είναι συσπειρωμένο, ενωμένο και αλληλέγγυο, τους καλούμε να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του ΕΣΠ στο τηλ. 210 4176318 ή να μας γνωρίσουν στο φαξ 210 4227567 ή στο mail espireas@otenet.gr τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, προκειμένου να τα καταγράψουμε και να μπορέσουμε να βοηθήσουμε, στο μέτρο του δυνατού, στην επίλυση ή στην ελάφρυνσή τους. Δεν πρέπει ακόμη να ξεχνάμε, ότι στα συλλογικά προβλήματα, υπάρχουν πάντα συλλογικές λύσεις».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ