Χανιά: Σύλληψη 39χρονου για κατοχή όπλων. Αναζητείται και ένας 46 χρόνος - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Χανιά: Σύλληψη 39χρονου για κατοχή όπλων. Αναζητείται και ένας 46 χρόνος

Σε οπλοστάσιο είχαν μετατρέψει τα σπίτια τους, στην Χρυσοσκαλίτισα του δήμου Κισάμου, δύο αδέλφια κάτοικοι της περιοχής.

Η αστυνομία συνέλαβε τον έναν από τους δύο, 39 ετών, που σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα με την κατηγορία της παράνομης κατοχής όπλων και πυρομαχικών, ενώ αναζητεί και τον 46χρονο αδελφό του, που αντιμετωπίζει την ίδια κατηγορία

Οι έρευνες των αστυνομικών έγιναν παρουσία δικαστικού λειτουργού στα σπίτια αλλά και σε αποθήκες των δυο κατηγορουμένων όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο Καλάσνικοφ, επτά κυνηγετικά όπλα, τέσσερα αεροβόλα, ένα πιστόλι απομίμηση, 862 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, εξακόσια (600) γραμμάρια πυρίτιδας, δυο κιλά αμμωνιοδυναμίτιδας, πέντε πυροκροτητές, ένα μέτρο και πενήντα εκατοστά βραδύκαυστο φυτίλι, μια ξιφολόγχη και δύο μαχαίρια, τετρακόσιοι τριάντα δύο κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων και μια μοτοσικλέτα για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή.

Τα όπλα που κατασχέθηκαν θα σταλούν για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ