Ανεξάρτητοι Έλληνες: «Η επιμήκυνση σημαίνει, παράταση της εξαθλίωσης των πολιτών»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατηγορούν τον πρωθυπουργό και τους κυβερνητικούς εταίρους για «υφαρπαγή της ψήφου των πολιτών στο όνομα της επαναδιαπραγμάτευσης» και εκφράζουν τη διαφωνία τους με το αίτημα περί επιμήκυνσης του χρόνου εφαρμογής του προγράμματος σταθερότητας.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Ζώης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και τους κυβερνητικούς εταίρους ότι «υπέκλεψαν την ψήφο του ελληνικού λαού στο όνομα της δήθεν επαναδιαπραγμάτευσης» και υποστήριξε ότι τώρα, ενόψει της συνάντησης Σαμαρά-Μέρκελ, «προτάσσουν ως νέο έπαθλο την επιμήκυνση».

Επιμήκυνση του χρόνου εφαρμογής του προγράμματος σταθερότητας, σύμφωνα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, σημαίνει «ακόμη περισσότερες θυσίες και παράταση της εξαθλίωσης των πολιτών» και αυτό, είπε, το αποσιωπούν σκόπιμα.

Τέλος, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σχολιάζοντας το επικείμενο ταξίδι του πρωθυπουργού στο Βερολίνο υποστήριξαν ότι «το πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας των κυβερνητικών εταίρων έχει γίνει κουρέλι και έχει αντικατασταθεί από τις απαιτήσεις και τις υποδείξεις της τρόϊκας».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ