Ρόδος: Προφυλακίστηκε ο 37χρονος που κατηγορείται για εμπρησμό - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Ρόδος: Προφυλακίστηκε ο 37χρονος που κατηγορείται για εμπρησμό

Προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του κρίθηκε σήμερα, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο 37χρονος ιδιωτικός υπάλληλος ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση πυρκαγιών στη Ρόδο.

Ο 37χρονος, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για εμπρησμό από πρόθεση προσήχθη το μεσημέρι ενώπιον του ανακριτή Ρόδου για να απολογηθεί.

Όπως έγινε γνωστό ο κατηγορούμενος επικαλέστηκε τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει από τη νεαρή του ηλικία και ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να επιβεβαιωθεί ο ισχυρισμός του αυτός.

Ο 37χρονος φέρεται να ανακάλεσε τα όσα προανακριτικά είχε ομολογήσει και να αποδέχεται μόνο τη φωτιά που προκλήθηκε στο χωριό Φάνες στις 16 Αυγούστου από την οποία κάηκαν περίπου 100 τετραγωνικά μέτρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 37χρονος είπε ότι και αυτή προκλήθηκε από αναμμένο τσιγάρο που πέταξε κατά λάθος.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ