Αλεξανδρούπολη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα καλλιέργειας χασίς και διακίνησης ναρκωτικών - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Αλεξανδρούπολη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα καλλιέργειας χασίς και διακίνησης ναρκωτικών

Ελληνοβουλγαρικό κύκλωμα που όχι μόνο εισήγαγε και διακινούσε στη χώρα μας ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, αλλά ταυτόχρονα καλλιεργούσε χασισοφυτεία σε αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης, εξάρθρωσαν οι αστυνομικές αρχές.

Έπειτα από αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν δύο Βούλγαροι, 32 και 33 ετών, κι ένας 40χρονος Έλληνας, οι οποίοι κατηγορούνται ως μέλη της σπείρας.

Όπως ανακοινώθηκε, αστυνομικοί συνέλαβαν αρχικά χθες το πρωί τον 32χρονο, την ώρα που πήγαινε να «περιποιηθεί» τα χασισόδενρα, σε δύσβατη αγροτική περιοχή, στο 6ο χλμ. της επαρχιακής Οδού Λουτρών-Πεσσάνης. Στο σημείο βρέθηκαν και εκριζώθηκαν συνολικά 120 δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων έφτανε τα δύο μέτρα. Λίγη ώρα αργότερα, συνελήφθησαν σε οικισμό της Αλεξανδρούπολης τα άλλα δύο φερόμενα μέλη του κυκλώματος.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του 32χρονου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντοπίστηκαν, σε ειδική κρύπτη στην οροφή του οχήματος, 12 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν χασίς, συνολικού βάρους 1 κιλού και 410 γραμμαρίων. Όπως προέκυψε, τη συγκεκριμένη ποσότητα την είχαν εισάγει μόλις προχθές από τη Βουλγαρία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

(ΑΠΕ -ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ