Άλλοι 46 παράνομοι μετανάστες επέστρεψαν στις χώρες τους στο πλαίσιο της επιχείρησης "Ξένιος Ζευς" - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Άλλοι 46 παράνομοι μετανάστες επέστρεψαν στις χώρες τους στο πλαίσιο της επιχείρησης "Ξένιος Ζευς"

Άλλοι σαράντα έξι αλλοδαποί επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της μη νόμιμης μετανάστευσης.

Οι μετανάστες, διαφόρων υπηκοοτήτων, επέστρεψαν στις χώρες τους, σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16/8, από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, οι μετανάστες που συνελήφθησαν έχουν καταγωγή οι 38 από το Μπαγκλαντές, δύο από την Γεωργία, ένας από την Γερμανία, ένας πολίτης Αιγύπτου, ένας Νιγηριανός και τρεις από την Τουρκία, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Η επιστροφή των αλλοδαπών υπηκόων Μπαγκλαντές, Γεωργίας, Γερμανίας, Αιγύπτου και Νιγηρίας πραγματοποιήθηκε με εμπορικές πτήσεις από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς τη Ντακά, την Τιφλίδα, το Ντίσελντορφ, το Κάιρο και το Λάγος, αντίστοιχα.

Οι αλλοδαποί υπήκοοι Τουρκίας επέστρεψαν οδικώς στη χώρα τους, μέσω της Διεύθυνσης Μεταγωγών

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ