Έργα στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών - Κορίνθου από αρχές Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Έργα στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών - Κορίνθου από αρχές Σεπτεμβρίου

Στις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να δημοπρατηθεί το έργο συντήρησης της παλαιάς εθνικής οδού Πατρών - Κορίνθου, στο τμήμα από την Πάτρα έως το Αίγιο, ενώ στην συνέχεια θα γίνει η δημοπράτηση του έργου για την συντήρηση του δρόμου από το Αίγιο έως τα όρια της περιφερειακής ενότητας Αχαΐας.

Τα δύο αυτά έργα έχουν προϋπολογισμό που φθάνει τα 3.770.000 ευρώ και αφορούν στην ολική αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα και όχι σε σημειακές παρεμβάσεις. Τα έργα αυτά κρίθηκαν αναγκαία διότι εκτός από τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν, τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί η κίνηση των οχημάτων στην παλαιά εθνική, αφού πολλοί οδηγοί την προτιμούν, ώστε να μην πληρώνουν διόδια.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια «έχουν εξασφαλισθεί συνολικά 25,8 εκατομμύρια ευρώ, από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους, ώστε οι δρόμοι της Δυτικής Ελλάδας, που επί αρκετά χρόνια παρέμεναν ασυντήρητοι, να αλλάξουν εικόνα, με γνώμονα την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάτρα εθνική οδός Πατρών - Κορίνθου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ