Συνελήφθη δράστης ένοπλης ληστείας σε μίνι μάρκετ της Ραφήνας - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Συνελήφθη δράστης ένοπλης ληστείας σε μίνι μάρκετ της Ραφήνας

Συνελήφθη στα Σπάτα, το βράδυ της 14ης Αυγούστου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 43χρονος άνδρας, ο οποίος λίγο νωρίτερα, αποπειράθηκε να διαπράξει ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ στην περιοχή της Ραφήνας.

Ο δράστης, έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος έκλεισε την πόρτα ασφαλείας του καταστήματος αποτρέποντας την είσοδό του. Στη συνέχεια, αφού ο δράστης πυροβόλησε στην πρόσοψη του καταστήματος με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές, διέφυγε επιβιβαζόμενος σε ΙΧ αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση, αλλά εντοπίσθηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, ο συλληφθείς είχε διαπράξει μία ένοπλη ληστεία στις 13 Αυγούστου το βράδυ, σε καντίνα στην Αρτέμιδα, αφαιρώντας χρήματα από τον ιδιοκτήτη της καντίνας και από πέντε πελάτες.

Μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πολεμικό αυτόματο τουφέκι, μία επαναληπτική καραμπίνα, δύο γεμάτοι γεμιστήρες, επτά και οκτώ φυσιγγίων, 1.346 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, εννέα αμυντικές χειροβομβίδες, επτά μαχαίρια, τέσσερα σπαθιά και δύο ματσέτες, ένα αεροβόλο πιστόλι, ένα αεροβόλο τουφέκι καθώς και οκτώ βιβλιάρια τραπεζών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

(ΑΠΕ -ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ