Δύο συμπατριώτες του, οι δράστες της δολοφονίες του 25χρονου Τυνήσιου στη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Δύο συμπατριώτες του, οι δράστες της δολοφονίες του 25χρονου Τυνήσιου στη Θεσσαλονίκη

Την εξιχνίαση της δολοφονίας του 25χρονου Τυνήσιου που διεπράχθη τα ξημερώματα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές.

Ως δράστες του εγκλήματος κατηγορούνται δύο συμπατριώτες του θανόντος. Πρόκειται για έναν 24χρονο κι έναν 20χρονο, εκ των οποίων ο πρώτος συνελήφθη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ ο δεύτερος αναζητείται. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Όπως προέκυψε κατά την προανάκριση, οι δράστες συναντήθηκαν με το θύμα τους αρχικά σε παραλιακό μαγαζί της πόλης και στη συνέχεια μετέβησαν σε διαμέρισμα, ιδιοκτησίας ημεδαπού, επί της οδού Καλλιβούλου 6 στους Αμπελόκηπους, όπου κατά διαστήματα φιλοξενείτο ο 25χρονος.

Εκεί, οι τρεις Τυνήσιοι, κατανάλωσαν αλκοόλ και στη συνέχεια οι δύο φερόμενοι ως δράστες ήρθαν σε αντιπαράθεση με το θύμα τους για προσωπικούς λόγους. Ο καβγάς εξελίχθηκε σε συμπλοκή, κατά την οποία ο 25χρονος δέχθηκε τραύμα από μαχαίρι στην αριστερή τραχηλική περιοχή.

Αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ το θύμα κατάφερε να κατεβεί μέχρι την είσοδο της οικοδομής, όπου βρέθηκε αιμόφυρτος κατά τις 12.30 τα μεσάνυχτα από διανομέα φαγητού.

Ο 24χρονος προανακριτικά ισχυρίστηκε ότι ο 20χρονος συγκατηγορούμενός του ήταν αυτός που σκότωσε τον άτυχο άνδρα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ