«Υποκριτική και παράδοξη» η έκκληση του Σαμαρά για εθνική ενότητα, υποστηρίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

«Υποκριτική και παράδοξη» η έκκληση του Σαμαρά για εθνική ενότητα, υποστηρίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Για υποκρισία κατηγορούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή τις δηλώσεις του σήμερα στο δημαρχείο της Καλαμάτας, όπου ζήτησε εθνική ενότητα ενόψει της δύσκολης μάχης που καλείται να δώσει η χώρα.

«Η πρόσκληση του πρωθυπουργού για ενότητα των Ελλήνων είναι υποκριτική και συνιστά μέγα παράδοξο, καθώς θα είχε νόημα μόνο εάν πρότεινε κάτι σωτήριο για την Ελλάδα», δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Χρήστος Ζώης, ο οποίος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση «εφαρμόζει μία πολιτική που οδηγεί στην ύφεση, την περαιτέρω αύξηση της ανεργίας, την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, χωρίς μάλιστα να παρέχονται εγγυήσεις ότι δεν θα επέλθει το μοιραίο, δηλαδή η έξοδος από το ευρώ».

Σύμφωνα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, πρόκειται «για μία αδιέξοδη πολιτική την οποία εγκαταλείπουν και οι τελευταίοι φιλομνημονιακοί θύλακες». «Συνεπώς σε ποια ενότητα μας καλεί ο κ. Σαμαράς;», διερωτήθηκε ο Χρ. Ζώης.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ