Ο Κάμερον διόρισε τον Σεμπάστιαν Κόε «πρεσβευτή της κληρονομιάς των Ολυμπιακών Αγώνων» - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Ο Κάμερον διόρισε τον Σεμπάστιαν Κόε «πρεσβευτή της κληρονομιάς των Ολυμπιακών Αγώνων»

Ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον διόρισε σήμερα τον Ολυμπιονίκη και πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων του Λονδίνο Σεμπάστιαν Κόε «πρεσβευτή της κληρονομιάς των Αγώνων». Ο Λόρδος Κόε, 55 ετών και κάτοχος τεσσάρων ολυμπιακών μεταλλίων στα 1.500 και 800 μέτρα θα αναλάβει σύμβουλος του Κάμερον για πως θα διασφαλιστούν με τον καλύτερο τρόπο τα μακροπρόθεσμα οφέλη των Ολυμπιακών του Λονδίνου.

Επίσης θα βοηθήσει ενεργά στο να διατηρηθεί η κληρονομιά των Ολυμπιακών στην παιδεία, τον αθλητισμό, αλλά και στην κοινωνία γενικότερα.

Ο Σεμπάστιαν Κόε θα έχει ακόμα ως στόχο να «εξαργυρώσει» την επιτυχία των Αγώνων του Λονδίνου και στον οικονομικό τομέα, προσελκύοντας επιχειρηματίες και επενδυτές, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την Βρετανία.

«Ο Σεμπάστιαν Κόε έκανε μια εξαιρετική δουλειά στη διοργάνωση των καλύτερων Ολυμπιακών Αγώνων που έγιναν ποτέ. Τώρα θα με βοηθήσει για να υπάρξει η καλύτερη "ολυμπιακή κληρονομιά" που έγινε ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο Κάμερον.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ