Συρία: Οι αντάρτες αιχμαλώτισαν τρεις δημοσιογράφους ενός κρατικού καναλιού - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Συρία: Οι αντάρτες αιχμαλώτισαν τρεις δημοσιογράφους ενός κρατικού καναλιού

Τρεις Σύροι δημοσιογράφοι που εργάζονται για ένα δημόσιο κανάλι αιχμαλωτίστηκαν σήμερα από τους αντάρτες ενώ συνόδευαν το στρατό σε μια επιχείρησή του κοντά στη Δαμασκό, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με την οργάνωση αυτή οι δημοσιογράφοι συνόδευαν το στρατό σε επιχείρηση που επρόκειτο να πραγματοποιήσει στην περιοχή του Αλ-Ταλ, στα βόρεια της συριακής πρωτεύουσας.

Το Παρατηρητήριο δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις για την ταυτότητα των δημοσιογράφων παρά μόνο ότι αιχμαλωτίστηκαν κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στις οποίες οι αντάρτες κατέστρεψαν ένα άρμα μάχης.

Την Δευτέρα το κτίριο της κρατικής ραδιοτηλεόρασης στη Δαμασκό έγινε στόχος βομβιστικής επίθεση. Ένας παρουσιαστής της τηλεόρασης, ο Μοχάμαντ αλ-Σάιντ, είχε απαχθεί στα μέσα Ιουλίου από το σπίτι του στην πρωτεύουσα και, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, εκτελέστηκε από μια ομάδα «εξτρεμιστών».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ