Κύπρος: Πρωτοσέλιδο θέμα στον κυπριακό Τύπο το Ολυμπιακό μετάλλιο του Παύλου Κοντίδη - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Κύπρος: Πρωτοσέλιδο θέμα στον κυπριακό Τύπο το Ολυμπιακό μετάλλιο του Παύλου Κοντίδη

Η μεγάλη επιτυχία του νεαρού ιστιοπλόου από τη Λεμεσό Παύλου Κοντίδη, ο οποίος χάρισε στην Κύπρο το πρώτο μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, κατακτώντας το αργυρό στην κατηγορία Λέϊζερ, προβάλλεται σήμερα πρωτοσέλιδα με φωτογραφίες και ρεπορτάζ στις εσωτερικές σελίδες.

Η «Αλήθεια», με τίτλο: «Χρυσός για την Κύπρο», γράφει ότι το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία των Ολυμπιακών χάρισε στην Κύπρο και τον εαυτό του ο ιστιοπλόος Παύλος Κοντίδης. Προστίθεται ότι η Κύπρος πανηγυρίζει το πρώτο μετάλλιό της σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Η Σημερινή», προβάλλοντας φωτογραφία του Παύλου Κοντίδη με το αργυρό μετάλλιο, έχει τίτλο: «Σήκωσε την Κύπρο στο κατάρτι του...». Η εφημερίδα επισημαίνει «Ασημένιος Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο με το πρώτο μετάλλιο της Κύπρου κρεμασμένο στο λαιμό του».

Ο «Πολίτης» προβάλλει στο πρωτοσέλιδο κύριο θέμα του την επιτυχία του Παύλου Κοντίδη με φωτογραφία του νεαρού ιστιοπλόου και με τους τίτλους:

« Ρίξτε τα τείχη. Παύλο σ' ευχαριστούμε. Στον χάρτη των μεταλλίων για πρώτη φορά η Κύπρος».

«Ο Φιλελεύθερος», με τίτλο: «Δια χειρός Κοντίδη η πιο χρυσή σελίδα», γράφει ότι ο Κύπριος ιστιοπλόος ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και του απονεμήθηκε το αργυρό μετάλλιο. Επίσης, προβάλλονται δηλώσεις του Παύλου Κοντίδη για τη μεγάλη επιτυχία του.

Η "Χαραυγή", με τον τίτλο: «Ασήμωσε την Κύπρο», γράφει ότι ο 21χρονος ιστιοπλόος ασήμωσε την Κύπρο με την ανεπανάληπτη επιτυχία του στα σκάφη τύπου Λέιζερ.

Η αγγλόγλωσση εφημερίδα "Cyprus Mail" στο κύριό της θέμα αναφέρεται στον αργυρό Ολυμπιονίκη Παύλο Κοντίδη, με τον τίτλο: «Ο Κοντίδης γράφει ιστορία για την Κύπρο» και φιλοξενεί δηλώσεις του νεαρού ιστιοπλόου.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ