Συνάντηση Αντώνη Μανιτάκη-Ευριπίδη Στυλιανίδη για την έναρξη αξιολόγησης δομών στο υπουργείο Εσωτερικών - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Συνάντηση Αντώνη Μανιτάκη-Ευριπίδη Στυλιανίδη για την έναρξη αξιολόγησης δομών στο υπουργείο Εσωτερικών

Με τον υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη και τον αναπληρωτή υπουργό Χαράλαμπο Αθανασίου, συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, στο πλαίσιο των συναντήσεων με όλους τους υπουργούς, που θα διεξαχθούν αυτή την εβδομάδα, για την αξιολόγηση των δομών και τη σύνταξη νέων οργανογραμμάτων στα υπουργεία.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να εγκατασταθούν όλες οι επιτροπές αξιολόγησης στα υπουργεία, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση στα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και ΥΠΕΚΑ, ενώ ήδη έχει εγκατασταθεί η αρμόδια επιτροπή στο υπουργείο Οικονομικών.

Υπενθυμίζεται ότι η αξιολόγηση δομών θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2012, δηλαδή ένα χρόνο νωρίτερα απ' ότι είχε προγραμματιστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Επίσης, έγινε γνωστό, ότι η διαδικασία αξιολόγησης, που ξεκίνησε σήμερα στο υπουργείο Εσωτερικών, αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός δύο μηνών.

Τέλος, στη συνάντηση εκτός από τους δύο υπουργούς και τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, συμμετείχαν και οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Στεφάνου και του Εσωτερικών Γιάννης Ιωαννίδης.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ υπουργός Στυλιανίδης Μανιτάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ