Σύλληψη 66 μεταναστών και ενός διακινητή στη Μάνη - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Σύλληψη 66 μεταναστών και ενός διακινητή στη Μάνη

Για παράβαση της νομοθεσίας Περί Αλλοδαπών, κατηγορείται ένας 33χρονος Έλληνας, που συνελήφθη στο Μαρμάρι του δήμου Ανατολικής Μάνης, να μεταφέρει με φορτηγό αυτοκίνητο, 66 αλλοδαπούς.

Επιπλέον, συνελήφθησαν οι 66 αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα, ενώ σε βάρος των 31 από αυτούς, κινήθηκε η διαδικασία διοικητικής απέλασης, γιατί στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής.

Συγκεκριμενα, οι αστυνομικοί εντόπισαν το πρωί της Κυριακής, στο Μαρμάρι της Ανατολικής Μάνης, 48 Αφγανούς και 18 Πακιστανούς και όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι αλλοδαποί είχαν μεταφερθεί στο σημείο με το φορτηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 33χρονος, με σκοπό να φύγουν παράνομα από τη χώρα, μέσω θαλάσσης, από ερημική παραλία της περιοχής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ το φορτηγό κατασχέθηκε.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ