Συνάντηση του υπουργού Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου με το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ. - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Συνάντηση του υπουργού Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου με το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ.

Με το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ αναμένεται να συναντηθεί αύριο το μεσημέρι ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του.

Η συνάντηση γίνεται από δύο αναβολές που προηγήθηκαν, ενώ η παράταξη της ΠΑΣΚ καταγγέλλει ότι το ραντεβού κλείστηκε εν αγνοία των μελών της παράταξης. Μάλιστα υποστηρίζει ότι ενώ αυτή την περίοδο έπρεπε το υπουργείο να προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα σχολική χρονιά, επικρατεί ακινησία.

Χρονοδιάγραμμα, τονίζει, δεν φαίνεται να υπάρχει ή αν υπάρχει δεν τηρείται. Θέματα που θα έπρεπε να έχουν διεκπεραιωθεί εδώ και πολλές εβδομάδες αναβάλλονται συνεχώς. Οι αποσπάσεις καθυστερούν αδικαιολόγητα, κλπ..

Τέλος, οι καθηγητές της ΠΑΣΚ υποστηρίζουν ότι «δημιουργεί ερωτηματικά για τις προθέσεις του υπουργού το γεγονός ότι στο νομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή για τις αλλαγές στο νόμο για τα ΑΕΙ δεν προβλέπεται παράταση της προθεσμίας για την έκδοση του Π.Δ. σχετικά με τα όργανα, τη διαδικασία και τα κριτήρια αξιολόγησης των εκπαιδευτικών και την σύνδεσή της με το μισθολόγιο, παρά το γεγονός ότι η προθεσμία λήγει στις 14 Αυγούστου.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ