Πέθανε και δεύτερος Ισραηλινός που είχε αυτοπυρποληθεί λόγω οικονομικών προβλημάτων - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Πέθανε και δεύτερος Ισραηλινός που είχε αυτοπυρποληθεί λόγω οικονομικών προβλημάτων

'Ενας δεύτερος Ισραηλινός, ο οποίος αυτοπυρπολήθηκε λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, υπέκυψε στα τραύματά του, ανακοινώθηκε από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν.

Ο 45χρονος Ακίβα Μάφι, ένας βετεράνος του ισραηλινού στρατού καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο, έβαλε φωτιά στα ρούχα του σε μια στάση λεωφορείου στα περίχωρα του Τελ Αβίβ στις 30 Ιουνίου, με αφορμή μια διαμάχη του με τις αρχές για τη χορήγηση ενός επιδόματος κοινωνικής πρόνοιας.

Ο Μάφι είναι το δεύτερο θύμα μετά τον 57χρονο Μοσέ Σίλμαν, ο οποίος αυτοπυρπολήθηκε στο Τελ Αβίβ για τα μέτρα λιτότητας και την οικονομική κρίση. Ο Σίλμαν, ο οποίος υπέκυψε την Παρασκευή, άφησε μια επιστολή στην οποία κατηγορεί την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου ότι «παίρνει από τους φτωχούς και δίνει στους πλούσιους.»


(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ