Στις 3 Αυγούστου ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις των νέων μετοχών της Ιχθυοτροφεία Σελόντα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 

Στις 3 Αυγούστου ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις των νέων μετοχών της Ιχθυοτροφεία Σελόντα

Στις 3 Αυγούστου, θα αρχίσει η διαπραγμάτευση των 36.235.184 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Σελόντα στο Χρηματιστήριο Αθηνών, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση των εταιρειών «Interfish Ιχθυοκαλλιέργειες Ανώνυμος Εταιρεία» («1η απορροφώμενη), «Ιχθυοκαλλιέργειες Φαραδονήσια Ανώνυμος Εταιρεία» («2η απορροφώμενη), «Ιχθυοτροφεία Εχινάδων Ανώνυμος Εταιρεία» («3η απορροφώμενη») και «Βιομηχανία Μεταποίησης Ιχθυών Ανώνυμη Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία» («4η απορροφώμενη») όπως αποφασίστηκε από την έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας της 21.03.2012.

Δικαιούχοι των νέων μετοχών, που προέκυψαν από τη συγχώνευση, είναι οι μέτοχοι, που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. της 01.08.2012 (record date) για την απορροφώσα και την 1η απορροφώμενη.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ