Συζήτηση Κ. Χατζηδάκη και δημάρχου Πατρέων Ι.Δημαρά σχετικά με προαστιακό και απορρίμματα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Συζήτηση Κ. Χατζηδάκη και δημάρχου Πατρέων Ι.Δημαρά σχετικά με προαστιακό και απορρίμματα

Η ολοκλήρωση της επέκτασης του Προαστιακού σιδηροδρόμου ως την Πάτρα και η ένταξη της κατασκευής μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στις Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) συζητήθηκαν μεταξύ άλλων στη συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης με το Δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά.

Ο υπουργός επεσήμανε ότι η ολοκλήρωση του δικτύου Αθηνών-Πατρών εντάσσεται στις προτεραιότητες του υπουργείου, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει παρουσιάσει η ΕΡΓΟΣΕ ενώ το θέμα της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων θα συζητηθεί στην προσεχή συνεδρίαση της αρμόδιας διυπουργικής επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί εντός των ημερών.

Ο κ. Δημαράς έθεσε επίσης αίτημα για επέκταση του τοπικού σιδηροδρομικού δικτύου της πόλης με τη δημιουργία νέων σταθμών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ζήτημα που θα συζητηθεί με τη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενώ ζήτησε και την κατασκευή πέμπτης νηοδόχου στο λιμάνι της Πάτρας, έργο που έχει δημοπρατηθεί.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ