Έκδοση ομολογιακού δανείου και υποβολή επενδυτικού σχεδίου 2,5 εκατ.€ αποφάσισε η ΓΣ της Byte Computer - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Έκδοση ομολογιακού δανείου και υποβολή επενδυτικού σχεδίου 2,5 εκατ.€ αποφάσισε η ΓΣ της Byte Computer

Την έκδοση κοινού, έγχαρτου, ομολογιακού δανείου, ύψους 800.000 ευρώ, καθώς και την υποβολή επενδυτικού σχεδίου, συνολικού ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Byte Computer ΑΒΕΕ.

Αναλυτικότερα, η ΓΣ αποφάσισε την έκδοση κοινού, εγχάρτου, ομολογιακού δανείου, ύψους 800.000 ευρώ, με επιτόκιο καθοριζόμενο σε ποσοστόν ίσο με το εκάστοτε τριμηνιαίο Εuribor, πλέον περιθωρίου 5,8%, ετησίως, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την αναδιάρθρωση των τραπεζικών δανειακών υποχρεώσεων της εταιρείας.

Επίσης, αποφασίστηκε η υποβολή από την εταιρεία επενδυτικού σχεδίου, συνολικής αξίας 2,5 εκατ. ευρώ, συμφώνως προς τις διατάξεις της υπ' αριθμ. 13102/ΨΣ 5980/19/3/2012 αποφάσεως υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας (ΦΕΚ 863/20-3-2012 τ. Β) «Ρύθμιση θεμάτων και προκήρυξη δράσης κρατικών ενισχύσεων, με τίτλο Ενίσχυση Επιχειρήσεων για την Υλοποίηση Επενδυτικών Σχεδίων Ανάπτυξης- Παροχής καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας (ΙCT 4 GROWTH)», προκειμένου να υλοποιηθεί το επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρείας και να ενισχυθεί η αναπτυξιακή πορεία της, με ίδια συμμετοχή της εταιρείας, ανερχομένη σε ποσοστό 25% επί της ανωτέρω συνολικής αξίας της επενδύσεως, δηλαδή ποσό 625.000 ευρώ, η οποία θα καλυφθεί με τη δέσμευση ισοπόσων κερδών εις νέον της 31/12/2011 και τη δημιουργία εξ΄αυτών φορολογηθέντων αποθεματικών.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ