Σερβία: Επίσκεψη στο Βελιγράδι πραγματοποιεί ο υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας Τέρτσι - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Σερβία: Επίσκεψη στο Βελιγράδι πραγματοποιεί ο υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας Τέρτσι

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας Τζουλιάνο Τέρτσι πραγματοποιεί σήμερα επίσκεψη στο Βελιγράδι, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο και τον πρωθυπουργό της Σερβίας, Τόμισλαβ Νίκολιτς και Ίβιτσα Ντάτσιτς.

Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών θα έχει επίσης συνομιλίες με τον αντιπρόεδρο της σερβικής κυβέρνησης και υπουργό Άμυνας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς και τον υπουργό Εξωτερικών, Ίβαν Μρκιτς.

Οι συνομιλίες του Ιταλού υπουργού Εξωτερικών διεξάγονται αμέσως μετά τη συγκρότηση της νέας σερβικής κυβέρνησης και θα εστιαστούν στην ευρωπαϊκή πορεία της Σερβίας, στη συνέχιση του διαλόγου Βελιγραδίου–Πρίστινας, καθώς και σε θέματα περιφερειακής και διμερούς συνεργασίας με ιδιαίτερη αναφορά στις ιταλικές επενδύσεις στους τομείς της βιομηχανίας, της ενέργειας και των χρηματοοικονομικών ασφαλιστικών υπηρεσιών, σύμφωνα με ανακοίνωση της ιταλικής πρεσβείας στο Βελιγράδι.

(ΑΠΕ -ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ