Αύριο η τελετή παράδοσης–παραλαβής της Αρχηγίας του Λιμενικού Σώματος - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Αύριο η τελετή παράδοσης–παραλαβής της Αρχηγίας του Λιμενικού Σώματος

Παρουσία του υπουργού Αιγαίου και Ναυτιλίας Κωστή Μουσουρούλη, εκπροσώπων της Βουλής, των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, Εφοπλιστικών Ενώσεων και Ναυτεργατικών Σωματείων, θα πραγματοποιηθεί αύριο, στις 11 το πρωί, η τελετή παράδοσης - παραλαβής της Αρχηγίας του Λιμενικού Σώματος, στον προαύλιο χώρο του υπουργείου στην Ακτή Βασιλειάδη.

Ο αντιναύαρχος του Λιμενικού Σώματος Δημήτριος Μπαντιάς ανέλαβε αρχηγός του Λιμενικού Σώματος μετά απο ομόφωνη απόφαση του ΚΥΣΕΑ στη θέση αντιναυάρχου Κωνσταντίνου Σούλη, ο οποίος αποστρατεύεται.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να συνεδριάσουν τα συμβούλια κρίσεων του σώματος, προκειμένου να επιλέξουν την υπόλοιπη ιεραρχία

Για να οριστεί Α' και Β' υπαρχηγός, πρέπει να συνεδριάσει το Ανώτατο Συμβούλιο του Λιμενικού Σώματος υπό το νέο αρχηγό, κατά πάσα πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ