Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκρατείου 6χρονη και 12χρονος - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκρατείου 6χρονη και 12χρονος

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκρατείου μία 6χρονη και ένας 12χρονος που τραυματίστηκαν σοβαρά η πρώτη από προπέλα σκάφους στη Χαλκιδική και ο δεύτερος από διερχόμενο όχημα στην Αλεξανδρούπολη.

Το κοριτσάκι , όπως ανέφερε ο διοικητής του Ιπποκρατείου, Γιώργος Χριστιανόπουλος, τραυματίστηκε την περασμένη Δευτέρα από προπέλα σκάφους, με αποτέλεσμα να υποστεί τέσσερα σοβαρά κατάγματα στην μετωποβρεγματοϊνιακή χώρα. Αρχικά διακομίστηκε στο Παπαγεωργίου όπου υποβλήθηκε στη εγχείρηση και αμέσως μετά μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκρατείου , όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 12χρονος είναι Γεωργιανός και είχε έρθει στην Ελλάδα μαζί με αποστολή παιδιών από τη χώρα του. Τραυματίστηκε χτες στην Αλεξανδρούπολη από μεγάλο όχημα , την ώρα που προσπαθούσε να δέσει τα κορδόνια των παπουτσιών του με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρό κάταγμα στη λεκάνη και στο δεξιό μηρό καθώς και ρήξη ορθού. Το αγόρι υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και χτες το απόγευμα μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκρατείου όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ