Σαουδική Αραβία: Οι δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν έναν ένοπλο ύστερα από επίθεση με μολότωφ σε αστυνομικό τμήμα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Σαουδική Αραβία: Οι δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν έναν ένοπλο ύστερα από επίθεση με μολότωφ σε αστυνομικό τμήμα

Οι δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν έναν άνδρα στην ανατολική Σαουδική Αραβία ύστερα από την επίθεση με βόμβες μολότωφ που εξαπέλυσε ομάδα ένοπλων μασκοφόρων εναντίον αστυνομικού τμήματος, ανακοίνωσε σήμερα αξιωματούχος του υπουργείου Εσωτερικών.

Συγκρούσεις ξέσπασαν αργά χθες το βράδυ ανάμεσα σε αστυνομικούς και σε τέσσερις ένοπλους μασκοφόρους, οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσυκλέτες και άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικού τμήματος και πέταξαν βόμβες μολότωφ στην πόλη Αουαμίγια της ανατολικής Σαουδικής Αραβίας.

«Οι δυνάμεις ασφαλείας δεν θα ανεχτούν ταραχοποιούς και ειδικά ενόπλους και θεωρούν όποιον επιχείρησε να τους βοηθήσει υπεύθυνο», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Μανσούρ αλ Τούρκι.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ