ΗΠΑ: «Κανόνι» χτύπησε μικρή χρηματομεσιτική εταιρεία στις ΗΠΑ - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

ΗΠΑ: «Κανόνι» χτύπησε μικρή χρηματομεσιτική εταιρεία στις ΗΠΑ

Η μικρή αμερικανική χρηματομεσιτική εταιρία PFGBest ενημέρωσε τη Δευτέρα στους πελάτες της ότι τα κεφάλαια της είχαν τεθεί σε κατάσταση «αναμονής», καθώς είναι σε εξέλιξη λογιστική έρευνα για τυχόν οικονομικές ατασθαλίες.

Η υπόθεση της λογιστικής έρευνας ανακινήθηκε μετά από την απόπειρα αυτοκτονίας του ιδιοκτήτη της χρηματιστηριακής εταιρείας.

Η εταιρεία με έδρα την Αϊόβα που διαχειρίζεται χαρτοφυλάκιο 400 εκατομμυρίων ευρώ βρίσκεται σε καθεστώς «εκκαθάρισης» πράγμα που σημαίνει ότι οι πελάτες της δεν έχουν τη δυνατότητα να συναλλάσσονται εκτός από την εκκαθάριση των λογαριασμών τους σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση .

Τα στελέχη της PFGBest πάντως δεν έχουν κάνει κανένα σχόλιο παρότι ένας από τους μεσίτες της εταιρείας επιβεβαίωσε τη σχετική είδηση.

Ταυτόχρονα μια δεύτερη πηγή κοντά στην εταιρεία, δήλωσε ότι ο ιδιοκτήτης Russell R. Wasendorf, ο πρεσβύτερος, προσπάθησε πράγματι να αυτοκτονήσει εντός του κτηρίου της επιχείρησης στην Αιόβα των Ηνωμένων Πολιτειών.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ